ПАРТНЬОРИ

VIESSMANN

Основана през 1917 г., като еднофамилна компания от Johanes Viessmann. През 2007 г. за фирмата работят повече от 7500 служители на два континента. Годишният оборот е над 1.2 млрд. €. Компанията разполага с 12 фабрики в Германия, Франция, Швейцария, Kанада, Австрия и 112 представителства в 35 страни.

Уебсайт: www.viessmann.bg

IMMERGAS

Уебсайт: www.immergas.com

BOSCH

Bosch Международната марка е създадена през 1895 г. и от 1932 г. е част от Бош-групата.
Юнкерс положи основата на успеха на направление Термотехника на Роберт Бош ГмбХ и днес е водеща марка за стенни газови котли и уреди за топла вода в Европа. Junkers е представен в над 25 предимно европейски страни.

Уебсайт: www.bosch.bg

WEISHAUPT

Уебсайт: www.weishaupt-corp.com

GREYKO

Пелетните горелки GREYKO RB и BMG 25/33 N работят успешно, както с висококачествени пелети, така и с пелети с нисък клас на качество (високо пепелно съдържание, високо пепело и шлакоотделяне) с диаметър от 6 до 8 mm.

Уебсайт: www.greyko.com

REHAU

През 1948 Хелмут Вагнер започнал с производството на кедър за обувната индустрия и маркучи за вода. Производствена база е сграда на франконска фабрика за кожа основана през 1907. Производството започва да расте бързо и следователно REHAU вече може да постигне по-голям успех чрез производството на хиляди продукти и системи.

Уебсайт: www.rehau.com