Уважаеми клиенти,

Безопасността, здравето и сигурността на всички нас е от първостепенно значение.
Предвид развиващата се ситуация с разпространението на COVID-19 (коронавирус) и препоръките на кризисния щаб, продължаваме да работим от дома. Всички Ваши запитвания и въпроси може да ни отправяте по телефона или на мейл. Ние подкрепяме усилията на община Бургас за ограничаване развитието на COVID-19, направете го и Вие!
Останете си вкъщи!

Пелетни котли

Те осигуряват икономично и комфортно отопление на пелети с минимум ежедневно обслужване и грижи. Високотехнологичните пелетни котли са автоматизирани. Горенето може да се управлява от стаен термостат или от мобилен телефон посредством GSM модул. Удобни са както за еднофамилни къщи, така и за апартаменти, малки хотели и търговски обекти, офиси.
пелетни котли

Пелетни котли – практичното отопление

Отоплението с пелетни котли е сред най-модерните и екологични начини за постигане на топлинен комфорт. Освен това то е високоефективно – прехвърля 90% КПД и е много удобно – не изисква постоянна ангажираност със зареждане, почистване и поддръжка.

Пелетите се произвеждат от отпадъчна дървесина без влагане на химикали. Изгарят напълно, като почти не отделят вредни газове и оставят минимално количество пепел. Съвременните пелетни котли са напълно автоматизирани – от доставката на горивото от бункера до горивната камера, през управлението и контрола на горенето, до почистването.

Системата за определяне на мощността според външната и желаната вътрешна температура (чрез термостат) ги прави изключително икономични. Могат да се поръчат с вграден GSM модул, който ще Ви позволи да управлявате температурата у дома през мобилния си телефон.